14 september 2019
10:00

Mälarhöjdens IK Fotboll 3

Referat: Huddinge IF 4 - Mälarhöjdens IK Fotboll 3

Dagens match blev en mycket jämn och tät tillställning där det stod 0-0 i nästan 30 minuter, men där Huddinge lyckade göra ett mål precis innan paus för sista perioden. Fram tills dess var spelet mycket jämnt där killarna spelade kanonbra, kämpade, passade och höll sina positioner. Båda lagen hade snygga anfall och bra avslut men med bra målvaktsspel i båda lagen dröjde det alltså innan det blev några mål. I tredje periodens första del tappade vi våra positioner några gånger och slokade lite med huvudena så det rann snabbt iväg till 4-0 för motståndarna. Vi fick då ta in en extra spelare och hittade tillbaka till spelet och reducerade för ett slutresultat på 5-3 till Huddinge. Vi tar med oss att vi spelade mycket bra de första två perioderna och att vi inte får hänga med huvudena om vi släpper in något mål. Vi fokuserar på det positiva och tar nya tag nästa vecka.